Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Spiselige blomster

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: muusmann'gastro
Dato for udgivelse: 15-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Claus Henriksen, Christoffer Sørensen
ISBN-13: 9788793575233
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (15-09-2018)

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er smukt, det er sanseligt, det er smagfuldt. Den visuelle oplevelse af en velkomponeret og smagfuld ret giver madoplevelsen det definitive boost. Blomster i maden er derfor ud over et skønt kulørt pift også en elegant og pikant smagsoplevelse. 

I denne bog giver to af vore alledygtigste kokke inden for området deres bud på en lang række herlige retter med blomster, når de anvendes allermest raffineret. 

Blomster finder forfatterne her og der og allevegne – rigtig mange forskellige sorter kan anvendes, når blot de er udsprøjtede. Bogen fortæller udførligt om anvendelsesmuligheder og karakteristika. Ud over at have herlighedsværdi i maden er blomster også rige på vitaminer, antioxidanter og mineraler, så sundhed er tillægspræmien til det flotte, velsmagende måltid. 

Om forfatterne 
Claus Henriksen har siden 2008 været køkkenchef i slotskøkkenet på Dragsholm Slot. Han har tidligere været tilknyttet en lang række af landets allerbedste restauranter som Noma, Formel B, Søllerød Kro og Jan Hurtigkarl & Co. Senest har Dragsholm Slotskøkken i februar 2017 fået en Michelin-stjerne under hans ledelse. 

Christoffer Sørensen er udlært kok fra Alberto K. Han har efterfølgende været tilknyttet Henne Kirkeby Kro og Bdr. Price, før han blev souschef i slotskøkkenet på Dragsholm Slot. Han er desuden en del af det kreative kokkenetværk NaCl.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spiselige blomster

Spiselige blomster