Nedsat pris! Spisesteder i Cahors og omegn Forstør
Kategorier / sektioner:

Spisesteder i Cahors og omegn (Bog, Paperback)

Af: Kristen Dissing Sandahl

Forlag: Ehrhorn Hummerston
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 13-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788792559234
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ehrhorn Hummerston
Forord: Kristen Dissing Sandahl
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

184,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Spisesteder i Cahors og omegn er den første danske guide til restauranter i Cahorsregionen i Sydfrankrig. Bogen giver områdets mange danske besøgende enestående insidertips til de gode lokale spisesteder. 
 

Nu kan de mange tusinde danskere, der hvert år valfarter til Cahors og omegn, endelig få gode insidertips til fantastiske lokale spisesteder. Autentiske restauranter, hvor områdets franskmænd selv spiser, og som turister normalt ikke har en chance for at kende. For som bogen bekræfter gemmer mange af de bedste spisesteder sig jo ofte i små sidegader eller langt ude på landet.  

 

Spisesteder i Cahors og omegn udmærker sig ved at anmelde de mere ydmyge og prisvenlige restauranter, hvor kvaliteten ikke desto mindre er i top. Restauranter, hvor man ganske enkelt spiser godt og samtidig til en fornuftig pris. Og hvor restauratørerne udfolder det solide traditionelle køkken, og det regionale særpræg kan smages. For Cahors og omegn er et sandt spisekammer, hvor ikke mindst departementerne Lot og Tarn et Garonne bugner af udsøgte råvarer og velsmagende kvalitetsprodukter. 

 

Spisesteder i Cahors og omegn er skrevet af Kristen Sandahl, der er lektor i fransk. Forfatterens kendskab til de beskrevne spisesteder stammer fra mange års ophold i området og fra uvurderlige tips fra lokale bekendte. Anmeldelserne af spisestederne krydres med sansende iagttagelser af naturomgivelserne og engagerede kulturhistoriske fortællinger. 

 

Med guiden i hånden får læseren altså et godt indblik i den autentiske franske madkultur - og rig mulighed for at smage på den selv. Bon appétit!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spisesteder i Cahors og omegn

Spisesteder i Cahors og omegn