Nedsat pris! Splittet - at være mor til et misbrugt barn: at være mor til et misbrugt barn Forstør
Kategorier / sektioner:

Splittet - at være mor til et misbrugt barn: at være mor til et misbrugt barn (Bog, Hæftet)

Af: Mette de Fine Licht

Forlag: Linje H
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Dato for udgivelse: 2-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Heidi Korsgaard
ISBN-13: 9788792769114
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette Schou
Forord: Kirsten Kleinert
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mikkel sidder helt stille. Hans øjne stirrer på mig på en anderledes måde, end de plejer, og pludselig lyder hans vejrtrækning, som om han er ved at tage tilløb til noget. Hans stemme ryster, da han begynder at tale.
- Nu skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg ikke vil se far mere. Mikkel trækker vejret ind og holder en pause, der når at blande sig med en kuldegysning i mig. - Han har misbrugt Louise, fra hun var 7, til hun var 13, og da hun ikke ville se ham mere, misbrugte han mig, fra jeg var 11, til jeg var 16.
Jeg kigger på ham. Hvad er det, han siger?
En dag erfarer Charlotte, at hendes eksmand har misbrugt hendes to børn gennem flere år. Hun går i chok, føler sig splittet og bliver ramt af skyldstanken om, hvorfor hun ikke har opdaget det. Charlotte føler sig alene med sin sorg, men det er hun ikke. På samme tidspunkt finder to andre kvinder - Jannie og Anna - ud af, at også deres familier gemmer på en grusom hemmelighed. De tre kvinder lærer hinanden at kende i en gruppe for mødre til incestofre, begynder i terapi og genvinder langsomt troen på, at de en dag vil være i stand til at leve med det, der er sket.
Splittet - at være mor til et misbrugt barn< er tre mødres personlige beretninger om alt det, der sker, når en familie bliver ramt af sandheden om seksuelle overgreb i familien. Andre pårørende fortæller, hvordan de har oplevet chokket og familiesplittelsen. En psykoterapeut gennemgår de hændelser, kvinderne har været igennem, så andre kan lære af deres erfaringer, ligesom du i håndbogskapitlerne får gode, konstruktive råd, så du ved, hvad du skal gøre, hvis du selv står i en lignende situation eller kender en, der gør.
»Bogen understreger vigtigheden af, at vi anerkender, at hele den kriseramte familie har brug for hjælp og støtte for at komme gennem krisen og mobilisere kræfterne og lysten til at komme videre i livet. Den er meget anvendelig som håndbog og bør være et obligatorisk tilbud til familier, som har været noget tilsvarende igennem.«
- Kuno Sørensen, psykolog, Red Barnet

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Splittet - at være mor til et misbrugt barn: at være mor til et misbrugt barn

Splittet - at være mor til et misbrugt barn: at være mor til et misbrugt barn