Nedsat pris! Spøgelseskareten
Kategorier / sektioner:

Spøgelseskareten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thit Jensen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 348
Dato for udgivelse: 10-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711834923
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1
Formater / udgaver
261,00 kr
252,30 kr
60,70 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spøgelseskaretens noveller er en blanding af alt det bedste fra Thit Jensens hånd: de kendte historiske fortællinger, interessen for det mystiske og spirituelle og ikke mindst den humor, som også gennemsyrer forfatterskabet.
I samlingens 25 noveller fortæller Thit Jensen både om "Spøgelseskareten", som ankommer med en isnende kold gæst, om "Den største Hærfører", Prins Buris, som efter sin død er lænket til sin egen grav, og om "En dronning med sex-appeal", der bestemt ikke lader sig lænke til en enkelt mand. Disse fortællinger er blot en brøkdel af de verdener, som åbner sig med denne samling af Thit Jensens bedste noveller.
Thit Jensen (1876-1957) var en af Danmarks vigtigste kvindelige forfattere i det 20. århundrede. Det omfattende forfatterskab breder sig over både historiske og samtids-romaner, men også over novelle-samlinger og en enkelt børnebog. Udover de mange populære værker huskes Thit Jensen idag nok bedst for sin rolle som engageret kvindesagsforkæmper. En rolle som også skinner klart igennem i forfatterskabet, bl.a ved dets mange stærke kvindelige karakterer.
"Selvom [Thit Jensen] bruger ældre tider som ramme, besidder hendes historier en eventyrlig tidløshed" - Louise Rosengren, forfatterweb.dk
"Thit var … frontkæmper for kvinders rettigheder og spiritismen" - Spiritist.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spøgelseskareten

Spøgelseskareten