Nedsat pris! Spor i cirkler: Et psykologisk drama Forstør
Kategorier / sektioner:

Spor i cirkler: Et psykologisk drama (Bog, Hæftet)

Af: Louise Stuhr

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 225
Dato for udgivelse: 11-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Anna Line Søgaard
ISBN-13: 9788771900460
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

173,60 kr

-24.5%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klipper, hav og tidevand danner kulissen i dette psykologiske drama, hvor tre skæbner knyttes sammen i et spind af håb, mistro og selvbedrag. Vi befinder os i sydengelske Cornwall, hvor den unge Stuart leder efter sin forsvundne søster. Undervejs møder han Iris, som afprøver sine kunstneriske evner, mens hun passer onklens landsted. Så dukker Adrian op på scenen. Han er lærer i billedkunst og agerer samtidig selvbestaltet terapeut for ubefæstede sjæle. Adrian er overbevist om, at han kan forløse Iris. Da Stuart erfarer, hvad der er sket med hans søster, får han mistanke til Adrian og frygter for Iris´ sikkerhed. Situationen udvikler sig til en nervepirrende forfølgelse gennem de engelske landskaber, hvor instinktet viser vejen til overlevelse.            
Uddrag af bogen
Lysningen havde haft besøg af de umættelige fåreflokke, der forsynede landskabet med det karakteristiske tætklippede udseende. Jordloddernes kvadrater var varierede med højstammede løvtræer, og lyset lavede ternede mønstre i græsset. Stendigernes blomsterranker spredte deres dufte. En hvid solhat skimtedes af og til bag en egestamme, den bobbede op og ned i ujævn takt med konversationen. Til den anden side anedes et par henslængte ben iført jeans, og yderst i synsfeltet svævede en blød herrehat i græsset. Scenen fristede fantasien, og hvis man var en nysgerrig dreng, var det tvingende nødvendigt at snige sig nærmere.               
Om forfatteren 
Louise Stuhr (f. 1961) er uddannet jurist og har boet i udlandet i en årrække, herunder i England. Hun er gift og bosat i Nordsjælland. Spor i cirkler er hendes debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spor i cirkler: Et psykologisk drama

Spor i cirkler: Et psykologisk drama