Nedsat pris! Spor i sandet: før under efter Ørkenkrigen
Kategorier / sektioner:

Spor i sandet: før under efter Ørkenkrigen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Maureen Bjørn

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793678415
Udgave: 1. (30-10-2018)
Oplag: 1. (30-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 143
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
185,00 kr
71,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spor i sandet er en personlig fortælling om Maureen Bjørns hæsblæsende liv, som har været præget af kærlighed i krig og fred. Allerede i Maureens ungdom blev hun vant til livet som kosmopolit, da familien rejste over det meste af verden og boede i Egypten og Sydafrika. Efter hendes opvækst i Cairo opfyldte hun sit brændende ønske om at blive journalist, da hun blev ansat hos The Egyptian Mail, hvor hun arbejdede under Ørkenkrigen. Hun fortsatte sit arbejde som journalist i 1944, da hun meldte sig hos de allierede styrker i Rom som krigskorrespondent i hærens regi. 


Spor i sandet er en livlig fortælling om en ekstraordinær kvinde, der oplevede krigen på tæt hold i en af de mest turbulente kampe: Ørkenkrigen. Hendes barndom og ungdom i Cairo og Cape Town er også rigt illustreret gennem fotografier af hende og hendes familie, og hele hendes liv er farverigt beskrevet med talrige særprægede anekdoter.


Maureens mange rejser i Mellemøsten, Europa og USA er også skildret i hendes erindringer såvel som hendes hjemkomst til Danmark og mødet med hendes mand, den kendte arkitekt og designer Acton Bjørn, der sammen med vores dronnings onkel, greve Sigvard Bernadotte, dannede virksomheden Bernadotte og Bjørn. Flere spændende rejser fulgte i kølvandet på mødet med Acton Bjørn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spor i sandet: før under efter Ørkenkrigen

Spor i sandet: før under efter Ørkenkrigen