Nedsat pris! Sporløst forsvundet
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Sporløst forsvundet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anthony Gilbert

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726189476
Udgave: 2. (03-06-2019)
Oplag: 1. (03-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Arthur Crook
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 210
Formater / udgaver
200,10 kr
87,10 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stephen Tates kone forsvinder sporløst, men han går ikke til politiet og melder hende savnet. Det er i sig selv mistænkeligt. Men Stephen har ikke savnet Emily. Deres ægteskab var nemlig ulykkeligt, og Stephen har en affære med en kvinde, han holder af. Da politiet opdager dette, begynder de at mistænke, at Emily ikke bare er forsvundet, men at Stephen har myrdet hende. Heldigvis kommer advokat og detektiv Arthur Crook på banen og hjælper!

Arthur Crook er en chamerende, uortodoks og brovten britisk advokat og detektiv, der går højt op i sine klienter og mindre op i formaliteter. Han er hovedkarakteren i størstedelen af Anthony Gilberts kriminalromaner, hvor han på kreativ vis løser mordgåder og intriger i 1900-tallet England.

Anthony Gilbert var pseudonymet for den britiske krimiforfatter Lucy Beatrice Malleson. Hun skrev også under navnet Anne Meredith, blandt andet en selvbiografi med titlen ‘Three-a-Penny‘ (1940).

Selvom hendes forældre ønskede, at hun skulle være skolelærer, var hun fast besluttet på at blive forfatter. Hendes første roman blev udgivet i 1927. Senere udgav hun 69 krimiromaner, og i 51 af dem figurerede hendes bedst kendte karakter, Arthur Crook, en brovten og passioneret advokat fra London.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sporløst forsvundet

Sporløst forsvundet