Nedsat pris! Sådan vinder du på Oddset
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Sådan vinder du på Oddset (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steffen Dam

Forlag: Berlingske Media Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771595567
Udgave: 1. (30-05-2016)
Oplag: 2. (22-08-2017)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 250
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
155,00 kr
111,40 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sådan vinder du på Oddset, er en bog, der giver læseren en professionel og dyb indsigt i måden at veksle sine indsatser i spil på til solide gevinster. Det handler om dygtighed, vurdering, sandsynlighed og investering i odds, når "kursen er favorabel", altså præcis samme arbejdsform som i aktiehandel. 

Herhjemme spiller over 100.000 danskere dagligt på fodboldkampe. Men kun mellem en halv eller hel procent af alle sportsbettere har reelt overskud over tid, resten taber eller går i nul. Denne bog lærer dig at vurdere odds, at analysere ’skæve’ odds, at forstå spilleindustriens opbygning og struktur, at undgå fejlinvesteringer og faldgruber. Den tager også fat i det mentale arbejde i at oddse: Hvornår man skal stoppe, og hvornår skal man ’trade’ sit spil.  

Bogen er logisk opbygget og vil give mening for spillere på alle niveauer, både den erfarne ræv og den urutinerede hyggespiller. Betragt den som en investering: Når først du er sat ind i sagerne, vil du øge afkastet på dine daglige spil betragteligt. 

Stefffen Dam er spilleekspert på BT og er en af landets førende sportsbettere. Han har levet af sportsbetting i mere end 15 år. Han optræder hyppigt som fodboldekspert på TV3+ i deres Premier League-studie samt i fodbolddebatprogrammet Fodbold FM på Radio 24syv. 

Søren Klæstrup og Mads Kindberg Nielsen er medforfatter på bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sådan vinder du på Oddset

Sådan vinder du på Oddset