Nedsat pris! Sportsernæring: en grundbog
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Sportsernæring: en grundbog (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Eva Wulff Helge, Martin Kreutzer, Mette Hansen, Anne Marie Beck, Lasse Kristian Suhr, Rikke Ellekilde Kofoed Larsen, Jens Rikardt Andersen, Lenette Nielsen, Kasper Otte Dideriksen, Anna Melin, Bente Kiens Richter

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762818774
Udgave: 3. (24-05-2019)
Oplag: 1. (24-05-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 338
Fagredaktør: Lasse Kristian Suhr, Rikke Ellekilde Kofoed Larsen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For en seriøs sportsudøver spiller korrekt ernæring en væsentlig rolle for præstationsevnen.

Sportsernæring gennemgår de centrale ernæringsmæssige anbefalinger og problemstillinger før, under og efter træning og konkurrencer samt optimering af kropssammensætning i forhold til præstationsevne. Anbefalinger og problemstillinger sættes desuden i relation til forskellige målgrupper. Dette suppleres med fem danske topatleters egne fortællinger om kost og træning samt et interview med en klinisk diætist om hendes erfaring som kostvejleder for idrætsudøvere. Desuden er der kapitler om spiseforstyrrelser og kostvejledning og om ernæring til aktive børn og ældre. Bogens appendiks præsenterer grundlæggende fysiologi, ernæringsfysiologi og træningsfysiologi.

Sportsernæring er således en samlet gennemgang af ernæringens betydning for præstationsevne og restitution samt råd til idrætsudøveren.

Bogen henvender sig til studerende på Ernæring og sundhed og Idræt samt til andre med behov for specialviden om sportsernæring.

Anmeldelser (0)