Sprogets milepæle: hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling Forstør
Kategorier / sektioner:

Sprogets milepæle: hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Sprog, udvikling og læring
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 14-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Tom Kristensen
Medforfattere: Helle Iben Bylander, Trine Kjær Krogh
ISBN-13: 9788772819334
Produkt type: Bog
Fotograf: Stig Broström
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Helle Iben Bylander, Trine Kjær Krogh
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

385,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sprogets milepæle - Hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling? (inkl. hjemmeside)

Mange dagplejere, sundhedsplejersker, pædagoger og børnehaveklasseledere er i tvivl om, hvad et barn sprogligt forventes at kunne på et givent alderstrin.I denne bog præsenteres derfor en række forskningsbaserede, sproglige milepæle, der kan anvendes som målestok for at vurdere, om et barn har behov for støtte til den sproglige udvikling. Bogen tilbyder blandt andet et redskab, der er hurtigt og præcist at anvende, når pædagoger skal tage stilling til, om der er grund til at screene et barns sprog med henblik på en egentlig sprogvurdering.

På bogens hjemmeside kan man blandt andet downloade prævurderingsredskabet og et samtaleark til forældresamtaler.

»Bogen bidrager til signifikant viden om sprogtilegnelsesvanskeligheder, og her-ved får sprogpædagogen et betydeligt redskab i forhold til at kunne vurdere, hvilke børn der er i risikogruppe for at udvikle sproglige vanskeligheder. Bogen er en gave - et must for alle sprogpædagoger (og alle sprogansvarlige) i dagtilbud. En øget bevidsthed om sprogets milepæle i kombination med målrettede sprogindsatser bør resultere i, at langt færre børn med sproglige vanskeligheder overses! En win-win-situation.« - Susanne Stoltenborg, sprogvejleder/sprogpædagog.
»Bogens forfattere giver gavmildt læseren både teori og konkrete praksisredskaber, og disse formidles på en kompetent og læsevenlig måde. (.) Bogens tema er af forfatterne formidlet på en så grundlæggende og nuanceret måde, at det virkelig giver inspiration til både det generelle og det specifikke sprogarbejde med børn fra 0 til 7 år.« - Helle B. Brandt, master i specialpædagogik.
»Præsentationen af de forskningsbaserede sproglige milepæle er velskrevet og overskuelig, og bogen er især stærk på de efterfølgende beskrivelser af indsatser til hvert sprogligt område. Dette gør bogen meget velegnet til pædagogisk praksis.« - Malene Slott Nielsen, ph.d., adjunkt-
Serien ´Sprog, udvikling og læring´ sætter fokus på nogle vigtige problemstillinger i det spændende arbejde med børns sproglige læring og giver de voksne et godt fundament at arbejde ud fra. Serien ser på sprog ud fra flere forskellige perspektiver og indeholder såvel teoretiske som praktiske udgivelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sprogets milepæle: hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling

Sprogets milepæle: hvornår skal vi være bekymrede for et barns sproglige udvikling