Nedsat pris! Sprogfag i forandring 1
Kategorier / sektioner:

Sprogfag i forandring 1 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Annette Søndergaard Gregersen (red.)

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759332382
Udgave: 3. (15-04-2019)
Oplag: 1. (15-04-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 312
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

SPROGFAG I FORANDRING handler om undervisning i sprogfag: dansk og dansk som andetsprog, engelsk, fransk, spansk og tysk med afsæt i grundskolen og med et brobygningsblik ind i ungdomsuddannelserne.

Denne 3. udgave består af to bind, der begge omhandler sprogfagenes hvad, hvorfor og hvordan. Bøgerne sætter fortsat fokus på den ofte vanskelige omsætning af læse- og læreplaner med afsæt i grundskolen til faktiske læringsprocesser i praksisrummet.

Dette første bind har fokus på sprog- og kulturdimensionen i sprogfagenes eget teorifelt inden for sprog- og kulturteori, herunder ordforrådstilegnelse som fundamentet for tilegnelse af kommunikativ kompetence. En additiv pædagogik beskrives som et grundlæggende teoretisk og anvendelsesorienteret element for at tage afsæt i alle elevers sproglige og kulturelle kompetencer i en kritisk kulturdidaktik.

SPROGFAG I FORANDRING henvender sig til sprogstuderende på professionshøjskoler og universiteter, sproglærere og -undervisere, master- og ph.d.-studerende kort sagt alle med interesse for udvikling af sprogfag i en dansk uddannelseskontekst med et flersproget og flerkulturelt perspektiv for øje.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sprogfag i forandring 1

Sprogfag i forandring 1