Nedsat pris! STÆRK
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

STÆRK (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jacob Beermann

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771801835
Udgave: 1. (20-03-2017)
Oplag: 3. (13-05-2020)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 224
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
232,50 kr
159,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I STÆRK viser Jacob Beermann dig vejen til at blive rigtig stærk.

Det behøver ikke at være svært, men det kræver hårdt arbejde og tålmodighed – og den rette opskrift, hvis du ikke skal spilde din tid.

Du lærer teori om styrketræning, om de oftest sete fejl og om de ting, Jacob ville ønske, han havde vidst for mange år siden, da han selv begyndte at træne.

Der er meget frygt for bevægelse, skade og smerte – og det er der ingen grund til. Giv slip på dine restriktioner om, hvad kroppen må. Brug og udfordr kroppen, og du vil opnå større resultater.

Bogen er for dig, der ønsker at forstå principperne bag styrke og få konkrete tips og tricks om løfteteknik i detaljer, som du kan bruge i træningscenteret med det samme. Der er guldkorn til dig, som er ny i centeret og vil have mest muligt ud af din indsats, men også for dig, der vil tage træningen til næste niveau. Hvis du er personlig træner eller fysioterapeut og vil blive endnu skarpere i din instruktion, har du fundet den rette bog.  

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder. Han er på landsholdet i styrkeløft, hvor han har løftet sig til flere medaljer ved både EM og VM. Hans spidskompetence ligger i hans dybe forståelse af styrke, nervesystemet og løfteteknik, som han præsenterer på en letforståelig og nuanceret måde. Jacob driver styrketræningssiden Maxer.dk, hvor han har udgivet mere end 300 artikler og videoer om styrketræning, kost, smerte og meget mere.

Anmeldelser (0)