Forstør
Kategorier / sektioner:

Start med konkrete materialer: en idébog til matematiske aktiviteter (Bog, Hæftet)

Af: Bent Nørgaard

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 31
Dato for udgivelse: 13-10-2005
Udgivelse: 1. udgave
ISBN-13: 9788776071417
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

109,60 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Start med er et inspirationsmateriale til pædagoger og lærere til, hvordan konkrete materialer kan indgå funktionelt i den første matematikundervisning, og hvordan materialerne kan være et centralt element til udvikling af de yngste børns begreber, sprog og færdigheder.
Fokus i denne bog er beskrivelse af aktiviteter med udvalgte materialer, og nogle af de pædagogiske muligheder disse konkrete materialer rummer for udviklende matematiske aktiviteter i skolestarten. Prioriteringen af de konkrete materialer er ikke en nedprioritering af andre væsentlige matematiske aktiviteter som lege i skolegården, fysiske aktiviteter i gymnastiksalen, udnyttelse af skolebygningens muligheder, »gå på opdagelse« i de nære omgivelser, spil på computeren og i matematikbogen.
Bogens forslag er fleksible i forhold til organisation, om aktiviteterne skal foregå klassevis, parvis, individuelt eller i grupper. Af praktiske/pædagogiske grunde og af hensyn til »fællessproget« bør en del foregå fælles, mens andet med fordel organiseres i smågrupper, men det skal kraftigt understreges, at det er læreren, der udvælger og tilrettelægger den pædagogiske rækkefølge af aktiviteterne og den pædagogiske sammenhæng de skal indgå i.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Start med konkrete materialer: en idébog til matematiske aktiviteter

Start med konkrete materialer: en idébog til matematiske aktiviteter