Nedsat pris! Stellas Stemme
Kategorier / sektioner:

Stellas Stemme (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Esther Birgit Thordis Langsted

Forlag: Ravnerock
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 292
Dato for udgivelse: 11-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Marianne Holmen
ISBN-13: 9788792625472
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

247,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Esther Langsted, der tidligere har udgivet Alle gode gaver (Forlaget Ravnerock 2010) om sin barndom som børnehjemsbarn, har nu skrevet en beretning i fiktionsform om tiden, der fulgte efter. Om sit voksenliv med ar på sjælen.
Det er en rystende og gribende historie om pigen, der i sin barndom kun mødte svigt, og som derfor har brugt det meste af sit liv på at bryde de gamle mønstre og opbygge sin selvtillid og en følelse af selvværd. Det har været en hård kamp gennem psykoser og ydmygelser, medicin og skyldfølelser. Men også med styrke og kærlighed.
Beretningen er dog i al sin grusomhed både opløftende og livsbekræftende. I hele sin sygdomsperiode svigtede Esther aldrig sine egne idealer og stod fast på at blive medicinfri, at komme sig helt, få et arbejde og et godt liv. Det er lykkedes hende.
Bogen fortæller om ægteskaber og børn, kriser og skilsmisser. Om uddannelsen til pædagog, som hun gennemførte mod alle odds, og som ændrede hendes liv. Om indlæggelser på psykiatrisk hospital, der var nødvendige, men var passiviserende og undertrykkende, og om terapi, der satte hende fri.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stellas Stemme

Stellas Stemme