Nedsat pris! Stemmen er en sladrehank: Om stemmens psykologi
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Stemmen er en sladrehank: Om stemmens psykologi (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lisbeth Hultmann

Forlag: Content Publishing
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793607385
Udgave: 1. (29-10-2019)
Oplag: 1. (29-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 234
Originaltitel: Stemmen er en sladrehank
Omslagsgrafiker: Mark Airs
Forord af': Paula Larrain
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
243,60 kr
215,30 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stemmen er en sladrehank handler om sammenhængen mellem stemme, adfærd og personlighed, og har til formål at give indsigt i denne sammenhæng på et mere eksistentielt plan. Bogen giver redskaber til at justere og ændre de uhensigtsmæssige mønstre, men endnu vigtigere giver den indsigt i, hvordan disse mønstre er opstået, så vi kan få en erkendelse af, hvilke motivationer der ligger bag. Med denne bevidsthed kan vi påtage os nogle roller, hvor stemmetypen stemmer bedre overens med situationen og budskabet. Bogens løsninger er således langsigtede og holdbare. 


Stemmen er en sladrehank fokuserer Lisbeth Hultmann på at afdække stemmen bagved ordene, dvs. kortlægge de nonverbale budskaber. Hun ønsker at vise, at der i store træk er en tæt sammenhæng mellem den måde, vi lyder på, og den måde vi lever vores liv på.


Stemmen er en sladrehank er relevant for alle, hvor kommunikation og formidling er en kernekompetence, men bogen henvender sig til primært til professionelle med ledelsesansvar for andre, som for eksempel arbejder med HR, undervisning og træning, eller som er psykolog, terapeut, logopæd, sang- og stemmetræner, coach eller dramainstruktør. Sekundært henvender den sig til alle, der qua deres profession til daglig udfordres i deres stemmebrug (for eksempel sangere, skuespillere, retorikere, foredragsholdere, radio- og tv-journalister, præster m.m.).

Anmeldelser (0)