Nedsat pris! Stemmer der dræber Forstør
Kategorier / sektioner:

Stemmer der dræber (Bog, Hæftet)

Af: David Garmark

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Dato for udgivelse: 9-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740621389
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
229,45 kr
epub
109,95 kr

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Agenten Ditlev Martins er flyttet til Sydhavnen efter at have indset, at hans liv iVenedig sammen med sin tidligere forlovede Giulietta ikke har en fremtid.
 En dag dukker et mystisk brev med en latinsk tekst op. Samtidig dukker kollegaen og vennen Dina Klein-Schildt op for at kæmpe for forældremyndigheden over sin autistiske datter. Politimanden Rosseau møder omsider en interessant kvinde, men den romance ender brat og bestialsk. Da Giulietta meldes savnet og kort efter dukker op i Paris iført et bombebælte, indser Ditlev, at nogen er ude på at eliminere ham og hans nærmeste.
Snart er Ditlev Martins på vej til en tysk nazibunker i det græske øhav for at tage et overraskende, men længe ventet opgør med sin tidligere arbejdsgiver.
David Garmarks ’Stemmer der dræber’ er tredje selvstændige bind i en serie om Ditlev Martins. Serien bygger på en bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier og hightech, og igen benyttes der virkelige hændelser, som tilføjes fiktive virkemidler, så skellet mellem virkelighed og fiktion sløres.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stemmer der dræber

Stemmer der dræber