Nedsat pris! Stig Brøgger NOW HERE
Kategorier / sektioner:

Stig Brøgger NOW HERE (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Mikkel Bogh, Birgitte Anderberg, Anne Ring, Tania Ørum og Charlotte Præstegaard

Forlag: Strandberg Publishing
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793604438
Udgave: 1. (01-03-2019)
Oplag: 1. (01-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 320
Originaltitel: Stig Brøgger NOW HERE
Omslagsgrafiker: Rasmus Koch Studio
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stig Brøgger NOW HERE giver for første gang en enestående kortlægning og dokumentation af billedkunstneren Stig Brøggers (f. 1941) omfattende værk. Stig Brøgger har været en vigtig figur i dansk kunst siden 1960’erne og 1970’erne, hvor han tog aktiv del i de nye internationale strømninger, især popkunst, minimalisme, konceptkunst og land art, og bogen viser hans enorme spændvidde som kunstner fra fotograf og maler over skribent til film- og tegneseriemager.


Gennem fem årtier har Stig Brøgger arbejdet multimedialt med fotografi, film, skulptur, maleri og installation i en omfattende kunstnerisk undersøgelse af den rolle, billedet og det billedlige spiller for vores erfaring af omverdenen. Billedkunstens forankring i verden har fra begyndelsen været et omdrejningspunkt i Stig Brøggers arbejde, og bogen giver et unikt indblik i hans kunstneriske univers.


Stig Brøgger NOW HERE er redigeret af Birgitte Anderberg, museumsinspektør og seniorforsker ved Statens Museum for kunst, og rummer bidrag af kunsthistorikerne Mikkel Bogh, Anne Ring Petersen, Charlotte Præstegaard, Tania Ørum og den franske filosof Jean Franҫo-is Lyotard.


Bogen er gennemillustreret med farvegengivelser af kunstnerens omfangsrige produktion og indeholder desuden udstillingsliste, bibliografi og biografi

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stig Brøgger NOW HERE

Stig Brøgger NOW HERE