Nedsat pris! Stilladsering - en pædagogisk metafor Forstør

Stilladsering - en pædagogisk metafor (Bog, Hæftet)

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Pædagogik til tiden
Sideantal: 211
Dato for udgivelse: 5-10-1999
Udgivelse: 1. udgave, 1999.
Nr. i serien: Bind: 10,
Illustrator: Joyce Grosswiler
Redaktion: Jan Tønnes Hansen, Klaus Nielsen
ISBN-13: 9788777248924
Produkt type: Bog
Bidragyder: Helle Alrø, Jan Tønnes Hansen, Mariane Hedegaard, Christian Jantzen, Tove Klausen, Klaus Nielsen, Jens Rasmussen, Jens Raahauge, Ole Skovmose
Forord: Jan Tønnes Hansen, Klaus Nielsen
Anvendelighed: Beregnet til studerende ved pædagog- og lærerseminarier, universiteter, pædagog- og lærerhøjskoler
År for denne udgave: 1999
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

204,45 kr

-13%

Vejl. pris: 235,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Stilladsbegrebet går tilbage til L.S. Vygotskys arbejder, men fremstår i dag som et selvstændigt begreb. I denne bog relateres stilladstænkningen til teori og forskning om så vidt forskellige områder som motiv- og sprogudvikling, selvet og tilværelseskompetence, kommunikation, læring af praktiske færdigheder samt undervisning i matematik og dansk.
Inden for pædagogisk tænkning er man i stigende grad blevet opmærksom på, at læring er socialt baseret, og at det lærende menneske har brug for en passende form for støtte fra omgivelserne, hvis dets læring skal optimeres. Stilladsbegrebet ikke blot fastholder denne synsvinkel, men giver også mulighed for at sammentænke forskellige vinkler på læring og udvikling i en praksisnær helhedsforståelse. Stilladsbegrebet går tilbage til L.S. Vygotskys arbejder, men fremstår i dag som et selvstændigt begreb. I denne bog relateres stilladstænkningen til teori og forskning om så forskellige områder som motiv- og sprogudvikling, selvet og tilværelseskompetence, kommunikation, læring af praktiske færdigheder samt undervisning i matematik og dansk.
Bogens artikler er forankret i nyere teoretisk og empirisk forskning og henvender sig til studerende ved pædagog- og lærerseminarier, universiteter, pædagog- og lærerhøjskoler samt alle med professionsinteresse for, hvorledes man pædagogisk kan støtte op om børn og unges læring og udvikling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stilladsering - en pædagogisk metafor

Stilladsering - en pædagogisk metafor