Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Stille nu: Opdag hjertets stilhed i en forsvunden tradition (Bog, Indbundet)

Af: Thomas Horneman-Thielcke

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 23-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788774673729
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 23-09-2019)

Forventes på lager: 23-09-2019

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvornår har du sidst hørt stilheden? Thomas Horneman-Thielcke har siden sin ungdom opsøgt stilheden i naturen, på klostre og i sig selv. Med "Stille nu" guider han læseren til selv at finde og omfavne stilheden i en hektisk hverdag.
Vores verden fyldes til stadighed med utalligeformer for støj – lyde, snak, larm, lys og billeder, men stadig flere er ved at opdagevigtigheden af at holde pauser og rydde ud. 
Vi må lære at balancere det aktive og udadrettede liv, så vi ikke slider os selv ihjel og glemmer, hvad det også vil sige at være menneske. VI må lære at finde stilheden midt i larmen.
Thomas Horneman-Thielcke har i mange år udforsket stilhed og meditation. For ham er stilhed ikke noget, vi behøver at opsøge på den modsatte side af jordkloden i en østlig tradition, men en ressource vi selv har lige foran os. Vi har bare glemt den spirituelle side af vores egen historie. 
Gennem ophold på klostre, pilgrimsvandringer og via åndelige forfattere har forfatteren gennem mange år udforsket en kristen tradition for stilhed, som det er på tide at få ind i hverdagen igen.
Vi kan opsøge roen i retræter, hvor vi trækker os væk fra hverdagen i stilhed alene ellermed andre. Vi kan finde den i naturen gennem vandringer eller ved at holde en kort, daglig meditation. Med bogen vil læseren selv lære at dyrke stilheden og opdage den årvågenhed, som en øget opmærksomhed i hverdagen giver. Bogen er samtidig en inspirerende indføring i en række spirituelle tænkere fra kirkefaderen Augustin til den amerikanske beatmunk Thomas Merton.
Thomas Horneman-Thielcke (født 1977) er præst ved Herlufsholm Kirke. Foruden uddannelsen fra Københavns Universitet har han studeret kristen spiritualitet ved Pontificia Universita S. Tomaso d’ Aquino i Rom.
Han er en af initiativtagerne til projektet We Go Silent og har været leder af en lang række retræter i Danmark og udlandet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stille nu: Opdag hjertets stilhed i en forsvunden tradition

Stille nu: Opdag hjertets stilhed i en forsvunden tradition