Nedsat pris! Stine Bosse: Det handler om at turde Forstør
Kategorier / sektioner:

Stine Bosse: Det handler om at turde (Bog, Hæftet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Dato for udgivelse: 28-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: Jens Chr. Hansen, Christian Nørr
ISBN-13: 9788702076530
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Jens Chr. Hansen, Christian Nørr
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det handler om at turde
Stine Bosse - Det handler om at turde er fortællingen om den højst placerede kvindelige topchef i Danmark. Stine Bosse er flere år i træk udpeget til at være blandt de 10-15 mest magtfulde kvinder i Europa af Financial Times.  I denne bog åbner hun op og fortæller for første gang sin personlige historie.
Først og fremmest om viljen til at ville magten og nå hele vejen. Her spiller barndommen, opvæksten og det komplicerede forhold til begge forældre en afgørende rolle.  Historien om Stine Bosse er samtidig beretningen om magtmennesket, det ind i mellem brutale magtmenneske, som har et stort behov for tryghed og kontrol. En kvinde, som har udviklet et ´radarblik´ i sin tidlige barndom takket være morens depression, og i dag kalder det en af sine største styrker private og professionelle styrker.  
Stine Bosse forholder sig til sig selv og sin omverden, som vi sjældent ser fra topchefer. Hun kræver i det hele taget retten til at forholde sig. For hun vil mere end blot magten, hun vil samfundsengagementet, kampen for en bedre verden - ganske enkelt.  I denne stærkt personlige erhvervsbiografi har hun involveret sig fuldt ud. Bogen kommer blandt andet omkring emner som kvindelighed, magt, rollemodel, drivkraft og jagten på det at være god nok. 
Læs den femstjernede anmeldelse fra Berlingske Tidende.
Henrik Ørholst gav den seks stjerner for faglighed og seks stjerner for underholdningsværdi i Jyllands-Posten. Han skrev bl.a.: »... en af de bedste erhvervsbiografier, som er skrevet på dansk. Den går tæt på. Meget tæt på. Det er bestemt ikke normen, at der bliver åbnet op for de inderste tanker. [...] Jens Christian Hansen og Christian Nørr har skrevet en bog, som sætter en helt ny standard for hvad topchefen kan gøre. Det handler om at turde står der på forsiden af bogen. Forfatterne og hovedpersonen turde. Resultatet er fremragende.« 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stine Bosse: Det handler om at turde

Stine Bosse: Det handler om at turde