Nedsat pris! Stjernemageren Forstør
Kategorier / sektioner:

Stjernemageren (Bog, Hæftet)

Af: Olaf Stapledon

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 15-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Martin Vinther Laursen, Loránd-Levente Pálfi
Redaktion: Carl-Eddy Skovgaard
ISBN-13: 9788790592820
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Efterord: Martin Vinther Laursen, Loránd-Levente Pálfi - Omslagsillustration: Christian Gundtoft - Omslag: Carl-Eddy Skovgaard - Sats & layout: Carl-Eddy Skovgaard
Originaltitel: Star Maker
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

288,85 kr

-17%

Vejl. pris: 348,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Findes der en universel menneskelighed i videste forstand? En essens i væren på tværs af tid og rum? Ja, på tværs af al tid og alt rum? Findes der en Gud? Hvilken rolle spiller mennesket i universet? Er kærlighed algyldig? Findes der en mening med livet? Disse er de primære emner og spørgsmål i Stjernemageren – en roman om eksistensen, universet og det guddommelige.
Bogen er lige så fængslende i dag, som da den blev skrevet i første halvdel af det 20. århundrede. Den har intet tabt af sin tiltrækningskraft, styrke og aktualitet. Stapledons originalitet er ubestridt. Både hvad angår indhold og form. Han har på mange måder foregrebet andre, der siden har taget lignende ´evighedsscenarier´ under behandling i skønlitteraturen. Eksempelvis er Isaac Asimovs Stiftelsen en historie, der foregår over æoner af år, og selv om Asimov måske ikke har læst Star Maker, kan der drages mange paralleller.
Olaf Stapledon præsenteres hermed for første gang på dansk. Det kan undre meget, at det ikke er sket før. Læs bogen og glæd dig over hans nærmest ufattelige fantasi, skarpsyn og fremsynethed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stjernemageren

Stjernemageren