Større end en drøm Forstør
Kategorier / sektioner:

Større end en drøm (Bog, Hardback)

Af: Jef Aerts

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 44
Dato for udgivelse: 8-7-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Katrine Mathiesen
Illustrator: Marit Törnqvist
ISBN-13: 9788740601527
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Originaltitel: Groter dan een droom
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

277,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Skal vi?« kaldte min søster.
»Skal vi hvad?« Jeg pressede hænderne mod bagsiden af mine ører, så de var helt åbne, og så lyttede jeg alt, hvad jeg kunne.
»Cykle en tur!«
Jeg ved, at man kan mange ting, når man er død. Man kan få samtaler til at fortone sig, og man kan få folk til at græde. Folk bruger deres højtidelige stemme, når de omtaler én, og bare tanken om dig får dem til at omfavne hinanden. Men kan man virkelig også cykle, når man er død?
Større end en drøm er en smuk og opløftende historie om en dreng, som møder sin afdøde søster for første gang. I løbet af en enkelt nat bevæger de sig sammen ud på en uforglemmelig rejse, som ophæver dødens begrænsninger. De to søskende cykler gennem skove og over marker, og i løbet af natten formes en særlig forbindelse mellem søskendeparret - en forbindelse, som er større end en drøm.
Bogens smukke illustrationer er udført af Marit Törnqvist, som også kendes for at have illustreret flere af Astrid Lindgrens værker. Illustrationerne både underbygger og forstørrer det på én gang magiskeog realistiske univers, som forfatteren Jef Aerts opbygger gennem sine poetiske beskrivelser af søskendeparrets eventyrlige nat.
Større end en drøm er en rørende historie, som dog aldrig bliver sentimental. Bogen vandt The Flemish Boekenleeuw Prize, ligesom den allerede er blevet oversat til en række sprog. Fortællingen henvender sig til børn fra seks år og opefter, og den behandler det abstrakte tema om dødens ubegribelighed på en både rørende og ligefrem måde, som også kan sætte gang i tårekanalerne hos voksne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Større end en drøm

Større end en drøm

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn