Nedsat pris! Større end livet: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Større end livet: roman (Bog, Hæftet)

Af: Nis Jakob

Forlag: Billige eBøger
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Dato for udgivelse: 15-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Nils Bjervig
ISBN-13: 9788792970411
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nis Jakob - Omslagsillustrator: Nis Jakob,Colorbox
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

239,85 kr

-17%

Vejl. pris: 289,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Større end livet
- en tv-serie-roman af Nis Jakob i 16 afsnit.
Advarsel til læserne: ekstremt underholdende!
Nis Jakob siger om sin nye roman:
»De senere år har budt på fremragende tv-serier ikke mindst på Netflix og HBO. Det er på tide, at romanen lader sig inspirere tilbage af tv-seriernes stærke føljeton-historier, nuancerede figurer og eksperimenterende æstetiske formsprog. Serier som fx House of Cards, Breaking Bad og Mad Men har vist, at tv-serien kan rumme den store romans udfoldelse af karaktererne og behandle dybe og konfliktfyldte universelle temaer på en underholdende og forførende måde.
Med Større end livet har jeg skrevet en roman, som var det en tv-serie. Med drama, humor, sjæl ... og masser af sex. Romanens metafilosofiske tema udfordrer bl.a. den måde vi opfatter vores identitet i livet på gennem det Hollywoodske narrativ, der dominerer tv-mediet og dermed os alle.«
Fra romanens bagside:
Nis Jakob har skrevet en skamløst underholdende pageturner af en roman om en gruppe mennesker i filmbranchen, der elsker, hader, kæmper og lever for at realisere drømmen om at blive helte i deres egen historie.
Filmproducenten Claus Andersson får en blodprop, og hans nye, unge kone, Henriette, kæmper for at redde ham. Da han vender tilbage til livet, gør han op med alt og starter helt forfra på sit liv. Det rammer alle omkring ham.
Større end livet foregår i filmbranchen i tiden efter det store finansielle sammenbrud, hvor knivene sidder løst, og det er alle mod alle i kampen om, hvem der fucker med hvem og skriver sig selv ind i den store fortælling om succes og geni.
Hurtig sex og intrigante nedrigheder, tilspidsede magtkampe og ophøjede kunstneriske ambitioner og ikke mindst menneskelig fornedrelser hører til dagens orden i dette miljø, der på alle måde er et mikrokosmisk spejlbillede af livets store sydende cocktail af konflikter og uforløst kærlighed.
Romanen er skrevet som en tv-serie i 16 afsnit, der pirrer nysgerrigheden og serverer løgnens fordrejede sandhed, råt for usødet med både ramasjang og gang i gaden og den dybe stille alvor.
Læn dig tilbage og tag på en rejse ind i sjælens dunkle nattemørke, hvor der ind i mellem er stjerner, som lyser op og engle, der vandrer forbi.
Nis Jakob er født i 1961. Større end Livet er hans tiende roman. De sidste par år har han solgt 1.000 bøger om måneden, efter at han skabte sit eget forlag, Billige eBøger i 2011. Han bor i Lejre sammen med sin kone og to døtre. Han har arbejdet i filmbranchen som både manuskriptforfatter og instruktørassistent.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Større end livet: roman

Større end livet: roman