Nedsat pris! STØRRE END LIVET
Kategorier / sektioner:

STØRRE END LIVET (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Nis Jakob

Forlag: Billige eBøger
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792970411
Udgave: 1. (15-05-2015)
Oplag: 1. (15-05-2015)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 380
Originaltitel: STØRRE END LIVET
Omslagsgrafiker: Nis Jakob
Omslagsillustrator: Nis Jakob/Colorbox
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

STØRRE END LIVET

"AFSINDIG MORSOM" skriver Politiken. Spænd sikkerhedsselen. 

NIS JAKOBS pageturner foregår i filmbranches dunkle mørke, hvor hurtig sex, intriger og magtkampe krydretmed menneskelig fornedrelse og store ambitioner hører til dagens orden. Det hele starter, da filmproducenten Claus er meget tæt på at dø af et hjertestop og vælger at lægge sit liv radikalt om. Hans valg rammer alle omkring ham, ikke mindst hans unge kone og hans kolleger, som alle kæmper for at opnå succes i en hensynsløs branche. 

"Soapet roman er afsindig morsom," skriver Politiken i anmeldelsen af Større end Livet. Politikens anmelder skriver videre: 

“Nis Jakob har heldigvis humor og sprogligt format til at løfte den opgave, han har pålagt sig selv”.

“Han skriver let og fornøjeligt med en iskold kynisme.”“Fornøjelsen ved ’Større end livet’ ligger … i de spydige metakommentarer, der bobler ud gennem de dramaturgiske sprækker.”

Også Kristeligt Dagblad har læst romanen og kalder den en: “Kulørt roman om filmbranchen.”“Man kan sagtens lade sig underholde, for forfatteren har greb om sine forviklinger og præsenterer dem fermt og med sans for spænding.” tilføjer Kristeligt dagblad.

Weekendavisen går heller ikke af vejen for at anbefale Større end livet til hængekøjen i sin anmeldelse og skriver blandt andet:“Med Større end livet er vi ovre i komedien. Nis Jakob har godt styr på sine dialoger og er fiks på tasterne når det gælder små hurtige skitser der rammer en situation rent.”, mener den distingverede ugeavis, Weekendavisen.

I bogrummet.dk lyder den positive dom: “Romanen er ret elegant bygget op, for ikke nok med at rammen er filmbranchen, men bogen er inddelt i 16 afsnit, som var det en tv-serie, hvor vi kære læsere er tilskuere til det drama der udfolder sig foran os.”“Handlingen er humoristisk og til tider spiddende. Jeg følte det var en god serie jeg “så”, midt i dramaet kan jeg ikke lade være at tænke på, om den pris nogle af personerne betaler er det liv værd. En god tv-serie lige til at tage med i strandtasken eller ud i liggestolen.”

Fra romanens bagside:

Nis Jakob har skrevet en skamløst underholdende pageturner af en roman om en gruppe mennesker i filmbranchen, der elsker, hader, kæmper og lever for at realisere drømmen om at blive helte i deres egen historie. Filmproducenten Claus Andersson får en blodprop, og hans nye, unge kone, Henriette, kæmper for at redde ham. Da han vender tilbage til livet, gør han op med alt og starter helt forfra på sit liv. Det rammer alle omkring ham.

"Større end livet" foregår i filmbranchen i tiden efter det store finansielle sammenbrud, hvor knivene sidder løst, og det er alle mod alle i kampen om, hvem der fucker med hvem og skriver sig selv ind i den store fortælling om succes og geni.

Hurtig sex og intrigante nedrigheder, tilspidsede magtkampe og ophøjede kunstneriske ambitioner og ikke mindst menneskelig fornedrelser hører til dagens orden i dette miljø, der på alle måde er et mikrokosmisk spejlbillede af livets store sydende cokctail af konflikter og uforløst kærlighed.

Romanen er skrevet som en tv-serie i 16 afsnit, der pirrer nysgerrigheden og serverer løgnens fordrejede sandhed, råt for usødet med både ramasjang og gang i gaden og den dybe stille alvor.Læn dig tilbage og tag på en rejse ind i sjælens dunkle nattemørke, hvor der ind i mellem er stjerner, som lyser op og engle, der vandrer forbi.

Nis Jakob er født i 1961. Større end Livet er hans tiende roman. De sidste par år har han solgt 1.000 bøger om måneden, efter at han skabte sit eget forlag, Billige eBøger i 2011. Han bor i Lejre sammen med sin kone og to døtre. Han har arbejdet i filmbranchen som både manuskript-forfatter og instruktørassisten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

STØRRE END LIVET

STØRRE END LIVET