Nedsat pris! Stolt-Henrik Forstør
Kategorier / sektioner:

Stolt-Henrik (Bog, Hæftet)

Af: Adolph Stender

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 209
Dato for udgivelse: 22-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726004304
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Henrik går under tilnavnet Stolt-Henrik af en årsag. I sin vennegruppe er han lederen. Den, der kommanderer og den, der bestemmer. Til trods for, at han dog en gang imellem kommer ud for et uheld eller noget ikke altid går efter hans hoved, har han det dog ganske godt. Det stopper ham dog ikke fra at føle sig dybt forurettet, når sådan noget sker.
En dag møder Henrik to drenge, der kommer til at ryste ham i hans grundvold. De to drenge udfordrer Henrik på hver deres måde, og både hans mod og hans stolthed kommer alvorligt på prøve.
Den danske forfatter Adolph Stender (1876-1946) er kendt som en af de væsentligste bidragydere til dansk børnelitteratur henvendt til drenge. Stender fik sin litterære debut i 1906 med teksterne "Frisk mod!", men der skulle gå flere år, før Stender udgav endnu en bog. Denne gang var der tale om ungdomsfortællingen "Høg over høg", der udkom i 1909. Herefter udgav Adolph Stender mere end et dusin børnebøger; den sidste ("Målet nået") i 1945.Adolph Stenders bogserie om Henrik, der også går under tilnavnet Stolt-Henrik består af fire bind, der følger den vakse unge dreng i medgang og modgang. Blandt andet når hans mod og stolthed bliver sat på prøve, når han møder nye venner og når han starter i skole. Serien består af følgende bind: "Stolt-Henrik", "Lige børn", "På ret køl" og "Heldet følger".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stolt-Henrik

Stolt-Henrik