Nedsat pris! Stolthed og lyst Forstør
Kategorier / sektioner:

Stolthed og lyst (Bog, Paperback)

Af: Sylvia Day

Forlag: Politiken
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 254
Dato for udgivelse: 30-1-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Ulla Oxvig
ISBN-13: 9788740013528
Produkt type: Bog
Originaltitel: Pride and Pleasure
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Paperback
111,75 kr
epub
68,75 kr

111,75 kr

-25.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Eliza Martin er arving til en familieformue og forfølges af den ene lykkeridder efter den anden. Da hun bliver offer for et udspekuleret komplot, der går ud på at presse hende til at gifte sig og dermed give afkald på sin retmæssige arv, hyrer hun forbryderjægeren Jasper Bond til at opspore bagmændene.
Jasper er tiltrækkende, farlig, dæmonisk - slet ikke noget for den kultiverede Eliza. Men Jasper sætter sine klienterstilfredshed over alt andet, og han kaster sig passioneret ud i forsøget på at bevise, at han er mand for at opfylde alle Elizas behov.
Stolthed og lyst er en klassisk erotisk romance fra 1800-tallets England, skrevet af kvinden bag successerien Crossfire, som har toppet bestseller listerne verden over. Alene i Danmark er seriens tre titler, Blottet for dig, Spejlet i dig og Bundet til dig solgt i mere en 100.000 eksemplarer.
Om forfatteren:
Sylvia Day er # 1 på New York Times´ bestsellerliste og # 1 international bestseller forfatter til talrige prisvindende romaner oversat til 39 sprog. Hun topper bestsellerlisterne i mere end 15 lande, hun er elsket af læsere på tværs af genrer, og der er trykt millioner af hendes bøger. Hun er nomineret til the Goodreads Choice Award for Best Author og hendes romaner er udpeget til Amazon´s best of the Year in Romance.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stolthed og lyst

Stolthed og lyst