Nedsat pris! Stop en halv og bliv mere hel: en hel ny behandling af afhængighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Stop en halv og bliv mere hel: en hel ny behandling af afhængighed (Bog, Hæftet)

Af: John Dupuy

Forlag: I Am
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 327
Dato for udgivelse: 1-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788793172487
Produkt type: Bog
Originaltitel: Integral recovery
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

309,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 399,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvorfor er lige præcis denne bog vigtig? Fordi den ikke nøjes med at se den afhængige i forhold til det, vedkommende er afhængig af, men tager alle afgørende aspekter af vedkommendes liv med ind i sin behandling af vedkommende for at sikre, at målet nås og ikke mindst at tilbagefald undgås. Men det handler om langt mere end bare at overvinde og overleve sin afhængighed, det handler om at få skabt det bedst mulige liv ud fra alle de rammer og potentialer, den enkelte har, da det er der, at kampen i virkeligheden står, for uden en ny tilgang til livet, er risikoen for tilbagefald stor.
Denne bog bringer behandlingen af alkohol- og stofmisbrugere ind i det 21. århundrede ved at kombinere de bedste behandlingsmetoder fra tidligere med de sidste nye teknikker og teknologier og inddrage det menneskesyn, som det integrale er fortaler for, og som handler om at betragte mennesket, livet og omgivelserne som et hele, der konstant påvirker hinanden. For derved kan man sikre en mere helhedspræget og varig behandling og helbredelse til gavn for den afhængige, vedkommendes familier og venner og sundhedssystemet som et hele.
Om forfatteren: John Dupuy arbejder til dagligt med stofmisbrugere og alkoholikere som coach og terapeut, er stifteren af Integral Recovery, hvis overordnede mål er at få bugt med stofmisbrug, alkoholisme og depression, og underviser desuden studerende på John F. Kennedy Universitetet i netop dette felt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stop en halv og bliv mere hel: en hel ny behandling af afhængighed

Stop en halv og bliv mere hel: en hel ny behandling af afhængighed