Nedsat pris! Stop stressen før angsten tager dig
Kategorier / sektioner:

Stop stressen før angsten tager dig (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Christina Schneider

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 198
Dato for udgivelse: 25-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Illustrator: Lars Rune Jørgensen
ISBN-13: 9788771532869
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stress kommer i mange udgaver. Det er forskelligt fra person til person, hvad der påvirker, hvor meget der skal til, hvilke symptomer der giver sig til kende, og i hvor høj grad det vil påvirke den stressede i fremtiden.

I bogen beskriver Christina Schneider, hvordan hun gik fra stress til angst og kollaps, og spørger sig selv, hvorfor hun ikke lyttede til sin krops signaler.

“Jeg tænkte selv, at jeg havde styr på det. At jeg godt kunne klare det. Jeg havde ikke på noget tidspunkt forestillet mig, at det skulle gå mig så galt.”

Bogen indeholder også en beskrivelse af de redskaber, Christina har brugt og stadig bruger til at skabe balance i sit liv. Hertil giver Christina et indblik i, hvordan hun har genskabt livskvalitet på trods af stress og angst.

Gennemgående tema for denne og de kommende to bøger er, at Christina Schneider ønsker at medvirke til at udbrede viden og nedbryde tabuerne omkring stress, angst og depression. 
Christina Schneider har siden 2015 drevet virksomheden “Coaching by Schneider”, der tilbyder bistand inden for coaching, erhvervs- og organisationspsykologi, HR og personlig udvikling. Bøgerne er vigtige elementer i Christinas arbejde med stress, angst, arbejdsglæde og trivsel, som blandt andet omfatter kurser og foredrag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stop stressen før angsten tager dig

Stop stressen før angsten tager dig