Nedsat pris! Store dyr: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Store dyr: roman (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Inuk

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Dato for udgivelse: 22-8-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788779732704
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

190,50 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Romanens unge, kvindelige hovedperson er studerende ved Landbohøjskolen og er i færd med at skrive speciale. På studiet har hun valgt retningen "store dyr" og forbløffes over den fremherskende, ikke særlig humane indstilling til de produktionsdyr, hun møder i undervisningen.
De etiske dilemmaer hun står over for som dyrlægestuderende får ekstra næring af hendes særlige kærlighed til dyr. En mystisk, medfødt samhørighedsfølelse, der gør at hun ofte - og især sent i den skønne, københavnske sommernat - ser virkeligheden på helt andre måder end de fleste af hendes medstuderende. I nattemørket dukker menneskene op som dyr. Troldænder, skovkatte, pindsvin, kænguruer paraderer forbi hendes opmærksomme øjne.
Det er sommer i København, der er varme i luften og hun er optaget af sine kærlighedsforhold til både kvinden Enya og manden Robyn. En livsbekræftende kærlighedstrekant, der finder forunderlige og overraskende udtryk.
Store dyr er en i enhver henseende forunderlig roman om at elske kvinder, mænd, heste, katte og den indigoblå himmel - og en kærlighedserklæring til storbyjunglen, fjumreår og det utilpassede, tænkende menneske.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Store dyr: roman

Store dyr: roman