Nedsat pris! Stormen udenfor: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Stormen udenfor: roman (Bog, Hæftet)

Af: Stefan Merrill Block

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 374
Dato for udgivelse: 5-10-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ninna Brenøe
ISBN-13: 9788779734951
Produkt type: Bog
Originaltitel: The Storm at the Door
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

236,20 kr

-21%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Velskrevet glemmebog ... Den er fremragende ... Stor romankunst ... En ualmindelig sikker debut,« skrev Berlingske i anmeldelsen af den unge amerikanske forfatter Stefan Merrill Blocks debutroman, En fortælling om at glemme. Romanen, der både tematisk og fortællemæssigt er beslægtet med en forfatter som Jonathan Safran Foers romaner, er blevet solgt på dansk i omkring 20.000 eksemplarer siden.
»En både morsom og bevægende debutroman,« skrev Politiken - og Weekendavisen supplerede: »En rejse til det indre mørke ... Det er grumt. Men det er også forunderligt ... Block er ikke en copycat, men en ung komet fra Brooklyn med kurs mod vores egne sorte huller. Hold øje med ham.«
Nu kommer så Blocks anden roman på dansk - og ligesom debutromanen er den svære toer også en roman med udgangspunkt i hans egen familiehistorie. Rammefortællingen er følgende:
Stefan Merrill Block finder som 7-årig en varm sommerdag sin mormor i færd med at brænde alle morfarens papirer, digte og breve. Dermed forsvandt alle førstehåndskilder til, hvem denne næsten mytologiske skikkelse i familien var, hvad han tænkte og følte, hans drømme og frustrationer.
Men tyve år før den lille Stefan overværer denne scene, træffer mormoren - Katharine - en endnu mere skæbnesvanger beslutning: Hun lader sin mand Frederick tvangsindlægge på Amerikas mest berømte, psykiatriske hospital, Mayflower.
Det er i sommeren 1962. Derefter følger romanen Frederick under hans livslange ophold på det legendariske hospital, hvor han og hans medpatienter - digtere, intellektuelle og galninge - forsøger at navigere i en gråzone af depression, afhængighed og sindssyge. Hans kamp for at vende tilbage, blive alt det, han var engang: en far, en mand, en forretningschef. Og samtidig kæmper Katharine med at opdrage sine fire unge døtre - hvoraf den ene altså er forfatterens mor - men også med at finde en vej tilbage til Frederick gennem vildnisset af sine egne ambivalente følelser, vildfarelser og fejl - begået i en rosenrød tro på et liv, hun ikke længere lever.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stormen udenfor: roman

Stormen udenfor: roman