Nedsat pris! Stormene: kærlighed og rå magt i reformationens Danmark
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Stormene: kærlighed og rå magt i reformationens Danmark (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Maria Helleberg

Forlag: Bibelselskabet
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788775238170
Udgave: 1. (01-06-2017)
Oplag: 3. (11-12-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 716
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

To unge mennesker ønsker et bedre liv. 

Hun forsøger at slippe væk fra mishandling. Han vil væk fra en underordnet stilling. 

I løbet af et år får de begge alt, hvad de kunne bede om, og mere til. Hun bliver skilt, han bliver biskop, og en livslang kærlighedshistorie begynder. Magt, rigdom, politisk handlekraft og erotik blandes.


Stormene er på vej, men ingen ved det. Alt virker normalt. Der er kun en kirke i Europa. Alle tror på den samme indiskutable historie om liv, død og Gud. 

Men mens en ung mand finder fred og livsindhold i et kloster, flygter en ung nonne. Om lidt vil alle fire møde hinanden, og hele deres verden forandres.

Synd bliver til salighed, cølibat til erotisk betagelse, religion til politik, politik til krig. Efter borgerkrig og reformation er alle havnet et andet sted, end de drømte om. Store forandringer kræver ofre og ny tilpasning. 


Hvad er vigtigt, når man har mistet alt det, som gjorde livet værd at leve? Kan man finde ro i et forhold, uden for ægteskabets beskyttelse, men som heller ikke hverken stivner eller ældes?


Anmeldelser

Svend Skriver, Kristeligt Dagblad: 

"Maria Helleberg levendegør Reformationen på en både fængende og overbevisende måde ... et imponerende romanværk, som fortjener bred opmærksomhed fra det læsende publikum." FEM STJERNER


Henriette Bacher Lind, Jyllands-Posten:

"Forfatteren har sat sig godt og grundigt ind i historien. De store begivenheder såsom blodbadet i Stockholm, Grevens Fejde og belejringen af København suppleres gavmildt med hændelser fra hverdagslivet på gård og gods, så alt står lyslevende. Maria Helleberg lader det storme i mand og kvinde, hos bonde og adel, og den danske reformation får saft og kraft som aldrig før" FIRE STJERNER


Ulrik Langen, Weekendavisen:

Maria Helleberg folder flot livet i 1500-tallet ud i sin fortælling om Elisabeth Gyldenstjerne, Stygge Krumpen og reformationstidens Danmark ... lad skumlerne skumle. Dette er ikke en afhandling, men en roman. En gedigen historisk roman."


May Schack, Politiken:

”Maria Helleberg skildrer de turbulente år før reformationens indførelse i sin murstensroman om politiske og religiøse stridigheder i Danmark, og krydrer sin beretning med en stor og vild kærlighedshistorie”. FIRE HJERTER


Eva Pohl, Berlingske:

”Det er tydeligt, at Maria Helleberg er i sit es” FEM STJERNER

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Stormene: kærlighed og rå magt i reformationens Danmark

Stormene: kærlighed og rå magt i reformationens Danmark