Nedsat pris! Straffet: fra forelsket til dømt Forstør
Kategorier / sektioner:

Straffet: fra forelsket til dømt (Bog, Hæftet)

Af: Dorthe Mørch

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 25-1-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Dorthe Mørch, Britt Nørbak
ISBN-13: 9788778879639
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

155,00 kr

-44,00 kr

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der lå millioner i Dorthes have.
Søndag 10. august 2008 bragede en gummiged gennem muren til Dansk Værdihåndtering i Brøndby. Seks hætteklædte røvere med automatvåben og skudsikre veste stormede ind i optællingsrummet og stjal omkring 70 mio. kr.
Dorthe Mørchs eks-kæreste regnes for en af arkitekterne bag kuppet. Hans andel af udbyttet vurderes til ca. otte mio. kr. Politiet mener, at han efter kuppet kørte til Frankrig med halvdelen af pengene. Den anden halvdel gravede han ned i Dorthes have. Dorthe blev anholdt juleaften 2008 og fik efterfølgende en dom for groft hæleri. Hun har tilbragt 11 måneder og 21 dage i fængsel, heraf de første syv måneder i Vestre Fængsel, hvor den første måned var i isolation. Resten af tiden afsonede hun på en lukket kvindeafdeling i Statsfængslet i Ringe.
Efter Dorthes løsladelse skulle hun vidne mod sin ekskæreste i retten - til trods for at hun havde modtaget utallige dødstrusler i fængslet, da hun blev opfattet som stikker fra de andre indsatte.
I Straffet fortæller Dorthe Mørch om den værste tid i sit liv; da hun kom i fængsel og frygtede for sit liv. Hun fortæller om at have et forhold til en vaneforbryder, som politiet havde advaret hende imod, og om hvordan det lykkedes hende at finde kærligheden igen og blive gift i Vestre Fængsel.
Dorthe håber, at hendes historie kan advare andre kvinder om, at det kan gå rigtig galt, når man involverer sig med kriminelle. I dag er 33-årige Dorthe Mørch løsladt, og hun lever et roligt liv med sin nye mand på en hemmelig adresse. Hun har fortalt sin historie til journalist Britt Nørbak.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Straffet: fra forelsket til dømt

Straffet: fra forelsket til dømt