Nedsat pris! Strategisk medledelse: borgerinddragelse på ledelsesniveau Forstør
Kategorier / sektioner:

Strategisk medledelse: borgerinddragelse på ledelsesniveau (Bog)

Forlag: Hans Reitzel
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 12-1-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Lone Nørgaard Møller, Irene Charlotte Hesselberg
Medforfattere: Pernille Weiss Therkildsen, Irene Hesselberg, Lone Nørgaard Møller, Birgitte Andersen, Bente Pedersen, Karina Ellegaard, Bente Markfoged Jensen
ISBN-13: 9788741256221
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sygeplejefaglige ledere skal tale mange ´fagsprog´, og de skal sikre patienttilfredshed. Strategisk medledelse beskæftiger sig med praksisnær ledelse i det offentlige og henvender sig til ledere, der ser sygeplejefaglig ledelse, som det er, nemlig tværfaglig strategisk ´multi´-ledelse.
Sigtet med bogen er at vise, hvordan sygeplejefaglige ledere kan bruge og bruger patientinddragelse som en strategisk medledelsesmetode, når ledere ønsker at flytte politikere og interesseorganisationer i bestemte retninger - det være sig både på topleder og mellemlederniveau.Til at belyse den strategiske medledelse indeholder bogen solide cases, der også viser mangfoldigheden i det danske sundhedsvæsen.
Bogens målgruppe er sundhedsuddannelser, der beskæftiger sig med ledelse, samt videre- og efteruddannelser, hvor tværfaglig ledelse er en del af uddannelsen.
Lone Nørgaard Møller: Uddannet sygeplejerske, har en Diplom i Ledelse samt Master of Public Management. Underviser i ledelse og velfærdsteknologi, er magasinchef for fagbladet Forkant. Hun har siden 1999 arbejdet som leder inden for både det regionale og kommunale sundhedsvæsen.
Irene Charlotte Hesselberg, Uddannet sygeplejerske, har en Diplom i Ledelse samt Master of Public Health. Hun har siden 2007 været formand for Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråd og har siden 1995 været leder inden for det kommunale område og i private institutioner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Strategisk medledelse: borgerinddragelse på ledelsesniveau

Strategisk medledelse: borgerinddragelse på ledelsesniveau