Streaming: Film, serier, musik, sport, tv Forstør
Kategorier / sektioner:

Streaming: Film, serier, musik, sport, tv (Bog, Hæftet)

Af: Marit Strømmen

Forlag: Libris Media
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 14-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788778539045
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

129,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Streaming er underholdning når det passer dig og som forbruger har du adgang til tonsvis online. Du kan streame film, serier, sport, tv og musik på din computer, smartphone, tablet, spillekonsol og SmartTv. Hvis du er i besiddelse af en Google Chromecast eller et Apple Tv kan du streame indhold direkte til dit tv. Vi viser dig hvordan!
Med denne titel lærer du at benytte Google Chromecast og Apple Tv til streaming af underholdning til tv´et. Du bliver guidet sikkert gennem opsætningen og lærer brugerfladerne at kende samt får styr på hvordan du tilpasser indstillingerne til dine behov.
Konkurrencen blandt streamingtjenester er utrolig hård, og der er mange gode udbydere at vælge imellem – både danske og udenlandske. Vi kigger på de tre populære danske tjenester; DR TV, TV2 Play og Dplay, der tilbyder live-tv, film og serier fra deres egne kanaler.
Udenlandske tjenester som Netflix, Viaplay og HBO har specialiseret sig i kendte film og serier. Her kan du finde masser af god underholdning og vi viser dig hvordan. Udover de mest kendte streamingstjenester lærer du også at streame fra YouTube, Filmstriben, Blockbuster, Amazon Prime, iTunes, Google Play, Hulu, TED og Twitch.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Streaming: Film, serier, musik, sport, tv

Streaming: Film, serier, musik, sport, tv