Street possession Forstør
Kategorier / sektioner:

Street possession

Af: Henrik Mølbjerg

Forlag: SAXO Publish
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 6-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740965810
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print on demand. Leveringstid 3 - 4 uger efter bestilling

Formater / udgaver
Paperback
291,40 kr
Hardback
333,00 kr

333,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Venligt provokeret af en god kollega i trænerfaget fik jeg, i december 2017, den forrykte idé, at jeg hellere måtte forklare mig grundigt og ordentligt i forhold til nogle længe erfarede og dybtfølte vinkler på ungdomsfodbolden i fædrelandet (og andre steder). Mere konkret går mine vinkler på alt det vi misser - og på årsager og løsninger i forhold til det enorme frafald gennem teenageårene, som plager et stort antal fodboldklubber i stadig stigende og katastrofal grad.
Godt 9 måneder, utallige søvnløse nætter, masser af gennemførte træningspas og fodboldkampe senere blev sidste punktum sat i det, der skulle ende som et bogprojekt med hjerteblodet udpenslet for seriøse fodboldtosser i DBU’s baghave.
Jeg er ikke god til at pakke noget ind, men den begrundede kritik af mekanismerne i det etablerede system er holdt i en sober tone - omend den er direkte. Der bliver sat både inderside, vrist og pandebrask på nogle fastgroede grundpiller i FodboldDanmark, men alle dele med et ønske om at skabe en bølge, der kan gøre den afgørende forskel. Håbet er, at bogen vil skabe både konstruktiv debat og positive forandringer i et dansk fodboldunivers, som er stærkt begrænset af egne vedtagne dogmer og reelt er under afvikling, som det er nu.
/Henrik Mølbjerg

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Street possession

Street possession