Studiet: roman Forstør

Studiet: roman (Bog, Hæftet)

Af: Anders Bo Christensen

Forlag: Nul-Et
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 19-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788799953004
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

180,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Antropologen Philip lever et dobbeltliv: I København er han Philip, i Stockholm kalder han sig Carl. Philips kone Linda keder ham, og kollegerne er uprofessionelle. Han er præget af en barndom med en far, der kom i fængsel og en mor, der gav op. Kan Carl hjælpe ham til at kappe fortidens lænker?


Gennem sit studie af kvinderne i en selvudviklingsgruppe finder han ud af, at de lige som ham ønsker at frigøre sig fra deres nuværende liv. Men hvorfor gør de det så ikke? Han føler et stærkt behov for at hjælpe dem, og da en af kvinderne mister livet under dramatiske omstændigheder, kan han ikke længere kæmpe imod.


Sammen med assistenten Sarah går han i gang med hjælpe kvinderne til at skabe en ny identitet. Men Philip går for vidt, og pludselig må han kæmpe for mere end sin egen identitet i et virvar af intriger, løgn og sex.


Studiet er en spændingsroman, med hovedpersonen Philip (og hans alter ego Carl) som omdrejningspunkt. Handlingen og dens personlige konsekvenser udspilles gennem fortællinger fra hovedpersonen, hans kone Linda, assistenten Sarah og den ambitiøse børshandler Patricia. Et gennemgående tema i romanen er identitet - idét hovedpersonens forsøger at udvikle såvel sin egen som informanternes identitet.


Studiet er forfatter Anders Bo Christensens debutroman. Den er udgivet på forfatterens eget forlag,  Nul-Et.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Studiet: roman

Studiet: roman