Studievitaliserende samtaler: Guide til fremme af studielivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse på videregående uddannelser Forstør
Kategorier / sektioner:

Studievitaliserende samtaler: Guide til fremme af studielivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse på videregående uddannelser (Bog, Hæftet)

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Vitaliserende samtaler
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 22-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Jan Tønnesvang, Sanne Schou
ISBN-13: 9788772041896
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Studievitaliserende samtaler handler om at understøtte den studerendes måder at finde og tage vare på sig selv, sine behov og kompetencer i sit studieliv og studielivsengagement.

Guiden viser, hvordan man med Vitaliseringskompasset kan arbejde med den studerendes kvalificerede selvbestemmelse i sine måder at regulere (sig selv i) sit studieliv. 

Vi ønsker med guiden at give samtalepartnere på videregående uddannelser et værktøj til at kunne tale med studerende om de livsudfordringer, de oplever i forbindelse med deres studie, f.eks. i form af utilstrækkelighedsfølelse, tilhør, mening, præstation, stress og angst. 

Som bruger af guiden skal man være opmærksom på, at man kan komme til at tale om ting, der betyder noget særligt for den studerende. Man skal derfor gå til arbejdet med studievitaliserende samtaler med en nysgerrig åbenhed, omsorg og respekt for den studerendes grænser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Studievitaliserende samtaler: Guide til fremme af studielivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse på videregående uddannelser

Studievitaliserende samtaler: Guide til fremme af studielivsengagement og kvalificeret selvbestemmelse på videregående uddannelser