Nedsat pris! Frugtbar: Yoga, der booster din fertilitet

Frugtbar: Yoga, der booster din fertilitet (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Thilde Vesterby

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740622102
Udgave: 1. (01-03-2019)
Oplag: 1. (01-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 310
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

FRUGTBAR er til dig, der gerne vil være gravid. 

Bogen er særligt til dig, der har villet være gravid i et stykke tid og måske har erstattet intimiteten derhjemme med kalendersex og grænseoverskridende lægeundersøgelser eller fertilitetsbehandlinger. Bogen er til dig, der i takt med de negative graviditetstests eller graviditetstab er endt med bekymringer og afmagt dér, hvor der skulle have vokset en baby.

FRUGTBAR handler om, hvad du selv kan gøre for at få din krop og dit sind ud af det konstante alarmberedskab, du måske befinder dig i, mens du kæmper for de to streger og i stedet styrke din krop og gøre den klar til en graviditet. Bogen bygger på forskning om stress, forbindelsen mellem krop og sind og på afprøvede programmer med resultater, der viser en forbedret graviditetschance efter blot 10 uger. 

I bogen finder du yoga, der øger blodcirkulationen til de reproduktive organer, mindfulnessmeditationer og restorativ yoga, der hjælper dig med at slippe stress. Du får mental førstehjælp, som kan hjælpe dig med at bevare forstanden og være i livet, når det hele bliver alt for svært at håndtere. 

Bogens beretninger fra kvinder, der kender til det brændende ønske om at få et barn fortæller dig, at du ikke er alene. Med bogen får du støtte til at komme igennem din fertilitetsrejse med dig selv, din sjæl og din forstand i behold.

Bogen akkompagneres af farvefotos, der hjælper en til at lave øvelserne derhjemme.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Frugtbar: Yoga, der booster din fertilitet

Frugtbar: Yoga, der booster din fertilitet