Nedsat pris! Styrk dit barns karakter: Et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Styrk dit barns karakter: Et forsvar for børn, barndom og karakterdannelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Per Schultz Jørgensen

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774671466
Udgave: 1. (14-03-2014)
Oplag: 5. (07-02-2017)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 236
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan forbereder vi bedst vores børn på den omskiftelige verden, de vokser op i? Vi vil gerne, at de er selvstændige, og samtidig skal de kunne samarbejde i teams, fra de er helt små. De er online døgnet rundt og skal samtidig kunne fordybe sig. Undervisning og kompetenceopbygning begynder allerede i vuggestuen, selvom vi godt ved, at meget af det, de lærer gennem barndommen, vil være forældet, inden de går ud af skolen.
Hvis vi vil opdrage vores børn bedst muligt til verden i morgen, skal vi ud vikle deres personlige dømmekraft og deres livsmod og have tiltro til, at en robust og ansvarlig karakter er holdbar, også når dags ordenen skifter. Med STYRK DIT BARNS KARAKTER opfordrer Per Schultz Jørgensen både forældre, pædagoger og lærere til at løfte blikket fra tidens stress og sætte barnets karakter i centrum.
PER SCHULTZ JØRGENSEN er som professor i socialpsykologi og tidligere formand for Børnerådet en af de mest erfarne forskere inden for familieliv, opdragelse og børnepsykologi. Hans indsigt har hjulpet generationer af forældre, pædagoger, skolefolk og politikere til bedre forståelse af børns behov. Med "Styrk dit barns karakter" samler han sin mangeårige erfaring i et konkret og vidende forsvar for børns karakterdannelse.

Anmeldelser (0)