Submarino: en roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Submarino: en roman (Bog, Paperback)

Af: Jonas T. Bengtsson

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 390
Dato for udgivelse: 26-3-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788770559799
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Paperback
69,95 kr
Bog
Paperback
129,95 kr
Hæftet
192,45 kr

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anden roman fra Jonas T. Bengtsson efter succesen Aminas breve, der sikrede ham BG Banks Debutantpris i 2005 og et stort gennembrud blandt både læsere og kritikere. Submarino er en ny og ikke mindre dyster fortælling om undersiden af København, den del af byen, der giver mærker på sjælen, og som vi aldrig hører om; fortalt i gadehøjde af to brødre, der på hver deres måde prøver at flygte fra fortiden.
Nick, lillebroren, bor på et pensionatsværelse i Nordvest. Hans dage går med stærke øl, vægtløftning og blowjobs hos Sofie, der bor i værelset overfor. Måske ikke et liv, men en tilværelse, Nick har fundet sig tilrette med. Indtil han møder Ivan, hans ekskærestes lillebror. Ivan har tydeligt brug for hjælp.
Nicks bror er alenefar og narkoman. Han har ikke et navn, det har junkier ikke brug for. Han prøver, alt hvad han kan, at få livet til at hænge sammen for sin lille søn, Martin. Hvilket går nogenlunde, selvom det er svært, når man afhængig af heroin. Da han arver penge, ændrer livet sig drastisk for dem begge.
De to brødre lever hver for sig og har - ud over et fælles traume i barndommen, der bliver ved med at plage dem - intet at gøre med hinanden. De ses kun, når de ikke kan undgå det. Som da moren dør ...
Submarino er en voldsom og sine steder hjerteskærende fortælling om en familie og de bånd, der bindes eller kappes. Båret af Jonas T. Bengtssons fine, realistiske fortællestil og sans for suspense. Submarino læser man i ét sug. Sådan føles det at drukne i en lille storby ved navn København.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Submarino: en roman

Submarino: en roman