Nedsat pris! Succes for sjælen: lige tiltrækker lige - men hvad gør du, når det går skævt Forstør
Kategorier / sektioner:

Succes for sjælen: lige tiltrækker lige - men hvad gør du, når det går skævt (Bog, Hæftet)

Af: Sonia M. Miller

Forlag: Det Blå Hus
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 8-7-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Hanne Jul-Rasmussen
Redaktion: Elsebeth Gynther
ISBN-13: 9788770658010
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: The Attraction distraction
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

216,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 279,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lige tiltrækker lige - men hvad gør du, når det går skævt? 
Nu har vi hørt det: Lige tiltrækker lige. Masser af mennesker har taget udfordringen op med at tiltrække sig det, de ønsker sig af livet, og mange erfarer, at de kan bruge denne universelle lov bevidst - hvis de er fuldstændigt klare i deres ønsker og intentioner. Men er man ikke det, støder man på forhindringer, og så er der hjælp at hente i Succes for sjælen
Coach Sonia M. Miller hjælper læseren med at trænge ned i de dybere følelseslag, som skal være i samklang med de højere energier, før princippet om tiltrækning kan bruges bevidst. Det er ikke nok med positive overfladetanker, hvis mavefornemmelsen siger noget andet og man ubevidst står i vejen for sig selv - der skal med andre ord, være overensstemmelse mellem de mentale, følelsesmæssige og spirituelle ønsker og hensigter. 
Bogen er en værktøjskasse, der indeholder en række effektive redskaber (som f.eks.: Bemærk dissonansen, Detektivmetoden, Brainstorm, Collage og Visionsværkstedet), der, alt efter personlighed og præferencer, kan hjælpe til at skabe klarhed over de dybere ønsker, og over hvilke behov de egentlig skal dække, velvidende at penge og lækre biler ikke skaber lykke, men kun er et kick af noget, der ligner. Andre af bogens redskaber hjælper til med at finde ind til, hvad der motiverer en og giver mening, hvordan man finder sit egentlige formål, dvs. sin grundtype, giver slip på sine begrænsende overbevisninger og erkender sig som en del af det levende univers. 
Der er også tale om en slags rejse, og med Sonia M. Miller, der i 20 år både personligt og som terapeut har arbejdet med princippet ´lige tiltrækker lige´, som erfaren og omsorgsfuld rejseleder er der gode odds for at det bliver en begivenhedsrig rejse med gode oplevelser - og rejsemålet? Det er at komme derhen, hvor man er i harmoni med sit inderste formål og dermed kan opnå Succes for sjælen.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Succes for sjælen: lige tiltrækker lige - men hvad gør du, når det går skævt

Succes for sjælen: lige tiltrækker lige - men hvad gør du, når det går skævt