Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole: Praktisk guide til en helhedsorienteret indsats (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Venka Simovska,Ulla Pedersen, Jeanette Magne Jensen,Stig Broström,Anette Johansen, Bente Jensen, Anette Schulz, Ole Henrik Hansen, Anders Skriver Jensen, Ove Steiner Rasmussen, Bjørn Holstein, Lone Lindegaard Nordin, Katrine Dahl Madsen, Kirsten Rigbolt, Line Anne Roien, Conica Carlsson, Børge Koch

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772819174
Udgave: 1. (18-03-2015)
Oplag: 1. (18-03-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Paperback
Sideantal: 240
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sundhed, trivsel og læring hænger uløseligt sammen. Sundhed og trivsel danner grobund for børn og unges læring og psykosociale udvikling, og samtidig spiller uddannelse, læring og erhvervelse af kompetencer en vigtig rolle for sundhed og velvære gennem hele livet. Børn og unges sundhed og trivsel i hverdagen - og dermed også deres mulighed for at udvikle sig og lære - påvirkes af mange forskellige dimensioner, heriblandt samvær med andre børn og unge og med for eksempel pædagoger og lærere, sociale relationer og venskaber, leg og undervisning, succes og nederlag, de fysiske rammer og atmosfæren i institutionen og deraf udløste følelser. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på børn og unges sundhed og trivsel fra en tidlig alder for at skabe de bedste muligheder for sundhed og livskvalitet livet igennem.

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole er en forskningsbaseret grundbog om sundhedspædagogiske teorier, begreber og metoder samt disses anvendelse i det sundhedsfremmende arbejde med børn og unge i dagtilbud og skoler. Bogen tilbyder en teoretisk baggrundsviden, der bygger på nyeste forskning i sundhedspædagogik, og en handlingsorienteret viden, hvor der via eksempler fra praksis gives anbefalinger og ideer til det praktiske arbejde med sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Bogen bygger på forskning fra primært danske sammenhænge, men også udenlandske betragtninger inddrages.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole: Praktisk guide til en helhedsorienteret indsats

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole: Praktisk guide til en helhedsorienteret indsats