Superbitchene bliver til grin (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: A. Audhild Solberg

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740613735
Udgave: 1. (29-11-2016)
Oplag: 1. (29-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 212
Originaltitel: Superbitchene driter seg ut
Oversætter: Mette Stepnicka
Originalsprog: Norsk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Superbitchene bliver til grin er titlen på anden bog i den populære serie om tolvårige Anne Bea, som er albino og det oplagte mobbeoffer for klassens tre superbitches Thea, Ronja og Shirin. Historien begynder, tre dage efter at Kampen mod superbitchene slutter, og for en gangs skyld smiler tilværelsen til Anne Bea og hendes bedste ven Nils. I hvert fald kortvarigt. 

Superbitchene er blevet uvenner og har nok at gøre med at skændes. Fåck Jåstin har fået sit første spillejob, og moster Monas legendariske halloween-fest venter forude. Men trommeslageren Magnus, som giver Anne Bea røde kinder, er ikke rigtig til at blive klog på. Og er Thea egentlig så sønderknust, som hun udgiver sig for at være?

Den norske forfatter A. Audhild Solberg har begået endnu en usentimental og befriende morsom roman om at være anderledes, og om hvordan de nederste i hierarkiet med kløgt og sammenhold indimellem formår at vinde over de magtfulde. 

Den første bog i serien, Kampen mod superbitchene, har været en kæmpe succes og blev i 2014 tildelt ARK’s litteraturpris for årets bedste norske børnebog. ARK er børnenes egen pris, hvor op til 10.000 elever i 5., 6. og 7. klasse årligt kan stemme på en vinder blandt fem udvalgte romaner.

Anmeldelser (0)