Nedsat pris! Superstar Forstør
Kategorier / sektioner:

Superstar

Af: Thomas Bagger

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 16-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793046795
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

epub
110,00 kr
Hæftet
191,20 kr

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvis du vil leve med stjernerne, må du miste jordforbindelsen … 
Ungdommens besættelse af berømmelse danner rammen for Thomas Baggers anden bog i den anmelderroste krimiserie om Ask Hjortheede og Camilla Staal. 
En ung pige bliver fundet i Marselisborg Skov. Hun er stærkt nedkølet og har på bestialsk vis fået skåret ordet ‘SUPERSTAR’ ind i armen. Lægerne kan ikke komme i kontakt med pigen, og tests afslører spor af scopolamin i hendes blod. Et potent hallucinogen, også kendt som 'Djævlens ånde'. 
Sagen om den skamferede pige havner hos Camilla Staal, som mod sin vilje er blevet indsat som vikarierende leder for Østjyllands Task Force. Ask Hjortheede, der tidligere ledte teamet, har isoleret sig på et psykiatrisk hospital, efter hans hustru blev myrdet for øjnene af ham. Ingen kender til Asks tilstand. 
Camilla opdager snart et alarmerende mønster – der er fundet endnu en skamferet pige, og de har begge deltaget i realityshowet Sinners Island. Der er ingen tvivl. En serieforbryder er løs i Aarhus. Og Camilla og teamet presses til det yderste, mens de kæmper mod tiden. For den kyniske serieforbryder er ikke færdig med at forvandle realitystjerner til levende døde …

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Superstar

Superstar