Nedsat pris! Supersunde superfoods
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Supersunde superfoods (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Mette Helbæk og Valeria Lima

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740030631
Udgave: 1. (30-05-2017)
Oplag: 1. (30-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 336
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer. Denne bog gennemgår en lang række af de videnskabeligt blåstemplede superfoods. Disse er ekstra gode for energiniveauet, humøret og det generelle velbefindende på den korte bane – og kan på den lange bane hjælpe med vægttab og være med til at forebygge sygdomme.
Forfatterne gennemgår de forskellige superfoods herunder over 40 forskellige planter med særligt store sundhedsfremmende egenskaber. Man lærer desuden, hvordan man får det optimale ud af sine råvarer i køkkenet ved at anskaffe, opbevare og tilberede dem på en måde, der optimerer deres gode egenskaber. Sidst, men ikke mindst, indeholder bogen 60 lækre opskrifter med ideer til, hvordan de gode superfoods kan bruges, og den har massevis af køkkentips som inspiration til et sundt liv med nydelse og madglæde.
For også at tilgodese princippet om bæredygtighed, har forfatterne så vidt muligt valgt at bruge nordiske, lokale råvarer i opskrifterne.

Anmeldelser (0)