Surdejsbrød Forstør
Kategorier / sektioner:

Surdejsbrød (Bog, Hardback)

Af: Martin Johansson

Forlag: Legind
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 103
Dato for udgivelse: 9-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Elizabeth Djørup, Henrik Ægidius
Illustrator: Martin Johansson, Tina Axelsson, Stefan Weittainen
Redaktion: Ægidius Publishing
ISBN-13: 9788771552843
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Surdegsbröd
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er nemt at bage med surdej - og samtidig lidt af et mysterium.
Denne bog er en nyttig og komplet håndsrækning til dig, som gerne vil bage dit eget surdejsbrød. Bogen forklarer, hvad der sker i dejen, omtaler forskellige typer dej, viser hvordan man starter og fodrer en surdej og har bageråd, som giver et godt resultat. Du får både opskrifter på lyse og mørke brød og dem midt imellem, samt en række specialbrød. Her er både gennemprøvede opskrifter, underholdende tekster og tips samt svar om alt, hvad der er værd at vide om surdej.
Martin Johansson er den engagerede og eksperimenterende hjemmebager bag bloggen Pain de Martin. På dansk har han også udgivet Det perfekte brød.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Surdejsbrød

Surdejsbrød