Nedsat pris! Susan-sagen: på sporet af en barnemorder Forstør
Kategorier / sektioner:

Susan-sagen: på sporet af en barnemorder (Bog, Indbundet)

Af: Mikkel Milsgaard

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 187
Dato for udgivelse: 12-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Lisette Agerbo Holm
ISBN-13: 9788770909822
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

196,70 kr

-21%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bog om Susan-sagen - et barnedrab, som rystede Danmark
Den 31. januar 1992 findes 12-årige Susan Hansen myrdet i en grøft på en landevej i Fredericia. I dag, 20 år senere, er sagen stadig uopklaret. Rigspolitiets Rejsehold efterforskede gennem to år sagen intenst, men alle spor endte i en blindgyde. Siden er sagen blevet genåbnet flere gange, men gerningsmanden slap tilsyneladende ustraffet af sted med sin grusomme forbrydelse. I dag står sagens akter og samler støv hos Sydøstjyllands Politi.
Journalist og forfatter Mikkel Milsgaard har skrevet denne virkelighedens krimi om Susan-sagen: Susan-sagen – På sporet af en barnemorder.
Bogen gennemgår – i et historisk perspektiv – alle spor i sagen og bringer interviews med efterforskere fra Rejseholdet samt Susans venner og familie. For første gang nogensinde tager en af sagens markante efterforskere; Kurt Kragh, bladet fra munden og fremlægger sin personlige teori: Hvem var gerningsmanden? Kurt Krag er i dag pensioneret, men var med fra begyndelsen, da Rejseholdet blev kaldt til Fredericia for at opklare sagen, så byens borgere kunne få vished, og byens børn igen kunne færdes frit.
Desuden har bogens forfatter fået udarbejdet en fantomtegning af den mand, som politiet siden 1992 flere gange har sat i forbindelse med Susan-sagen. Det er første gang, at der sættes ansigt på den formodede gerningsmand.
Susan-sagen – På sporet af en barnemorder drager paralleller til andre sager om både opklarede og uopklarede barnedrab i Danmark og gennemgår desuden i et videnskabeligt, teoretisk perspektiv den psykologiske profil af en pædofil gerningsmand. Bogen kan derfor både læses samlet og bruges som opslagsværk i forbindelse med research på konkrete sager eller emner.
Bogens forfatter understreger, at dette ikke er underholdning – men historisk dokumentation af en af de mest omtalte mordgåder i dansk historie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Susan-sagen: på sporet af en barnemorder

Susan-sagen: på sporet af en barnemorder