Nedsat pris! Sushi: smag og teknik Forstør
Kategorier / sektioner:

Sushi: smag og teknik (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 21-10-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Oversætter: Lars Thomas
Medforfattere: Kimiko Barber, Hiroki Takemura
ISBN-13: 9788717037564
Produkt type: Bog
Fotograf: Ian O Leary
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Kimiko Barber - Hiroki Takemura
Originaltitel: Sushi
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 7

2 - 5 hverdage

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen til sushi-fanatikere, der ikke vil nøjes med at spise sushi ude.
Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi - smag og teknik lige det, du mangler.
Med Sushi - smag og teknik i hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber - og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr - og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f.eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget.
Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.
Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sushi: smag og teknik

Sushi: smag og teknik