Nedsat pris! Sutton: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Sutton: roman (Bog, Indbundet)

Af: J.R. Moehringer

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 462
Dato for udgivelse: 30-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Jesper Wamsler
ISBN-13: 9788771373981
Produkt type: Bog
Originaltitel: Sutton
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Født i det irske slumkvarter i Brooklyn i begyndelsen af forrige århundrede voksede William Sutton op i en tid, hvor bankerne var ude af kontrol. Når de ikke gamblede med folks penge og var skyld i, at millioner af mennesker mistede deres job og hjem, forsøgte de skamløst at fralægge sig ansvaret og finde smuthuller. Fanget i denne sump af børspanik, forbudstid, Depression og massearbejdsløshed kunne Sutton kun se én vej ud af miseren. Kun én vej til at vinde den piges hjerte, der betød alt for ham. 


Sådan begyndte en af Amerikas mest berømte bankrøvere sin kriminelle løbebane. Over tre årtier udviklede Willie ´The Actor´ Sutton et så stort talent for at røve banker og bryde ud af fængsler, at politiet kaldte ham for en af de farligste mænd i New York, og FBI placerede ham på deres første Most Wanted-liste. 


Men folket var på Suttons side. Han affyrede aldrig så meget som ét skud under sine røverier, og hans ofre var altid kun de skruppelløse banker. Da han omsider blev fanget i 1952 og buret inde for good, mødte massevis af mennesker op foran fængslet og råbte hans navn. På baggrund af omfattende research levendegør den Pullitzer-vindende mesterfortæller J.R. Moehringer Willie Sutton i denne sin første roman.  


For Sutton var det aldrig udelukkende vrede eller nød, der drev ham til at begå røverier, men en længsel efter at vinde sit livs første, store kærlighed tilbage. En kærlighed, der ikke kunne blive, fordi hun var rig, og han ikke. Da Sutton - juleaften 1969 - pludselig blev benådet og løsladt, var det med det samme hende, han tog ud for at finde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sutton: roman

Sutton: roman