Nedsat pris! Svag funktion i højre hjernehalvdel: NLD : nonverbal learning disabilities - neuropædagogik når man mangler sammenhæng og overblik Forstør
Kategorier / sektioner:

Svag funktion i højre hjernehalvdel: NLD : nonverbal learning disabilities - neuropædagogik når man mangler sammenhæng og overblik (Bog, Paperback)

Af: Susanne Freltofte

Forlag: Bakkedal
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 1-1-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Illustrator: Ivan Jacobsen
ISBN-13: 9788798922216
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

191,40 kr

-13%

Vejl. pris: 220,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog handler om neuropædagogik i forhold til mennesker med vanskeligheder i højre hjernehalvdel. Personer med sådanne medfødte eller erhvervede skader mangler ofte overblik, og kan have svært ved at leve op til de former for samvær som andre tager for givet. De kræver en opmærksom og kompetent hjælp for at kunne fungere i dagligdagen.
Denne bog giver anvisninger til hvordan personale og pårørende kan håndtere mange af de situationer der opstår, når man har med en person at gøre der har problemer i højre hjernehalvdel.
Bogen tager udgangspunkt i en lang række dagligdags eksempler og giver praktisk vejledning i hvordan man kan håndtere situationerne, så personen kan fungere så godt som muligt.
Forfatteren giver også en fascinerende beskrivelse af verden som den opleves af personen med vanskeligheder i højre hjernehalvdel.
Bogen er velegnet som opslagsværk for personale og pårørende, som ønsker at forstå og hjælpe.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Svag funktion i højre hjernehalvdel: NLD : nonverbal learning disabilities - neuropædagogik når man mangler sammenhæng og overblik

Svag funktion i højre hjernehalvdel: NLD : nonverbal learning disabilities - neuropædagogik når man mangler sammenhæng og overblik