Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Svømme hjem: roman (Bog, Hæftet)

Af: Rolf Lappert

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 506
Dato for udgivelse: 8-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Mone Hvass
ISBN-13: 9788779733558
Produkt type: Bog
Originaltitel: Nach Hause schwimmen
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Wilbur er fuldkommen sikker: For ham går alt altid skævt. Hans irske mor dør under fødslen, hans svenske far forsvinder, han selv er født for tidligt og kuvøsen hans første hjem. Først da hans bedsteforældre henter ham til Irland, får han en fornemmelse af hvad et hjem betyder. Men lykken varer ikke længe: hans bedste ven kommer på opdragelsesanstalt, hans bedstemor dør i en ulykke. Wilbur fastslår: han er og bliver en taber.
Men da han efter en opvækst med forbavsende tildragelse og alverdens genvordigheder er blevet 20, dukker så den indtagende Aimee op. Hun præsenterer ham for et andet, mere livsbekræftende budskab: Wilbur er lige så lykkelig som alle andre – hvis han kunne lære at søge sin lykke der, hvor den viser sig lige for øjnene af ham.
Wilbur drømmer om at være lige så barsk og driftsikker som Bruce Willis, men det er ikke så nemt når man kun er 1.50 meter høj. Han er heller ikke ligefrem født under en lykkestjerne. Wilbur med sine mange og rimelige grunde til at være misantropisk og livsuvillig skal bruge et halvt liv for at blive voksen og forstå, at selv ikke lykken kan man flygte fra. Vi følger ham til Amerika, Irland og Sverige for at søge efter sin forsvundne far, og vi oplever ham flakke om i et persongalleri af sære, excentriske men særdeles menneskelige skæbner.
Rolf Lapperts roman om at blive voksen – og sig selv – er en i enhver henseende grandios fortælling. Om en dreng der lærer at leve, om end han ikke ønsker det – og som heller aldrig blev spurgt om han ville fødes. Svømme hjem tryllebinder læseren med sine farverige skikkelser, sin rigdom af scenerier og situationer – og frem for alt sin dybe humor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Svømme hjem: roman

Svømme hjem: roman